ATROPA, botanični vrt, spletna prodaja in urejanje zelenih površin
Roman Hergan s.p.
Prešernova 4
2331 Pragersko
tel.: 041 572 385
e-pošta: info@atropa.si

Povezujemo vas z naravo! 

V košarici ni izdelkov

Odpiralni čas

Za posamezne obiskovalce bo letos vrt odprt od druge polovice maja do začetka oktobra, ob nedeljah od 14h do 18h.
V primeru slabega vremena je vrt zaprt!
 
več

BOTANIČNI VRT
TAL 2000

Zgornja Gorica

nadmorska višina: 253m
GPS (N): 46,4252
GPS (E): 15,6854

Prijava na e-poštni seznam.

Ime in priimek:

E-pošta:

SPLETNA TRGOVINA ČAROBNIH MINERALOV IN KAMNOV IZ BOTANIČNEGA VRTA TAL 2000

Spoštovani obiskovalci spletne trgovine! Za vas smo pripravili pester izbor izdelkov, neobdelanih in obdelanih mineralov, fosilov in kamnin iz zemeljske zakladnice.

»Povezujemo vas z naravo!«

Minerali, zbirateljstvo

Pestra ponudba mineralov iz zemeljske zakladnice je v prvi vrsti namenjena zbiralcem, prav tako se lahko minerali uporabijo kot dragoceni okrasni predmeti v notranjih prostorih, darila, za zdravljenje in podobno. Ponudba mineralov je precej obširnejša, kot je predstavljena v spletni trgovini. Kontaktirajte nas in povejte kateri mineral vas zanima ali nas obiščite v Botaničnem vrtu tal 2000.

Okrasni kamni

Moderne dekoracije, za zbiralce poldragih kamnov, kot darila in seveda za zdravljenje in uporabo po nebesnih znamenjih horoskopa. V spletni trgovini niso predstavljeni vsi okrasni kamni, kontaktirajte nas in povejte kateri okrasni kamen vas zanima ali nas obiščite v Botaničnem vrtu tal 2000.

Zdravje

Uporaba različnih mineralov v zdravilne namene. Kateri kamenček izbrati glede na težave, ki jih želite odpraviti ali želje po izboljšanju vašega psihofizičnega stanja; za vas ali kot darilo vašim prijateljem.

Horoskop

Uporaba mineralov glede na nebesna znamenja. Poiščite v seznamu kateri kamenček je primeren za vas ali za osebo, ki ji bi ga želeli podariti.


Fosili

Za zbiralce, za dragocene dekoracije v notranjih prostorih, kot darila.


Izdelki

Uporabni izdelki kot posodice, za nekatere pepelniki, dekorativni…. Predvsem pri izdelkih iz apnenca, ki vsebuje različne fosile (starost 250- 300mio let) je potrebno poudariti, da gre za unikatne dragocenosti. Ker je zanimanje za naravne izdelke veliko, se bo ponudba sčasoma popestrila.Na voljo imate dve vrsti embalaže. Serijsko izdelano in unikatno. Unikatna embalaža je ročno izdelana v VDC Polž Maribor. Izdelale so jo osebe, ki niso vnesle negativne energije v izdelek. Uporabljeni so naravni materiali- les, bombaž, konoplja.

Z nakupom čarobnih izdelkov iz zemeljske zakladnice lahko osrečite sebe, vaše najdražje in pomagate osebam iz vzgojnega zavoda Polž. Prav tako je to vaša podpora botaničnemu vrtu Tal 2000, katerega cilj je približati naravo ljudem in ohranitev izredne rastlinske pestrosti, s katero se lahko ponaša naša majhna dežela.